Friday, 6 December 2013

Jalan Melihat DuniaMu

Malam ni aku rasa macam nak post gambar-gambar yang yang sempat dirakamkan masa pergi ZooTaiping semalam. Benda ni langsung takda dalam planning aku. Cuma.. tiba-tiba rasa nak pergi. So, aku gagahkan jugak diri ni untuk ke sana.
Nasib baik jugak la ada jiwaraga ni nak temankan and parents aku pun percaya yang aku boleh drive sendiri walaupun memula mak macam berat je nak bagi aku pergi. Maklumlah, sekarangkan musin hujan.
Tapi bak kata aku, kalau aku yakin, orang pun kena yakin jugak dengan aku.
So, inilah hasilnya. Me and soul in short travel.
























**Take Note
   -Next planning in programming. Spend more money then we can travel the world. 

No comments:

Post a Comment