Thursday, 16 June 2016

2 TAHUN

Fuhhhh !!

Berhabuk gila blog ni. Bersawang habis. Dekat 2 taun jugak la aku tak updated apa-apa. Nak kata busy tu takda la sangat. Maybe kekangan masa time belajar dulu kot. Ada masa terluang je memember mesti ajak melepak. Balik pulak memalam. But, its ok sebab benda-benda yang macam tu la yang aku paling rindu sekarang. Belajar dengan bekerja sangat-sangat tak sama.

Aku try updated slow-slow tau. Sebenarnya aku nak kemaskan blog ni tapi aku lupa cara la. Hahahaha !

So, sorry kalau nampak macam serabut. Aku try slow-slow.

SALAM RAMADHAN
-hari ke 11

No comments:

Post a Comment